Sajam NVO u Beogradu

Izvor: B92, 11.Apr.2011, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sajam NVO u Beogradu

Beograd -- Gradska uprava grada Beograda, Agencija za evropske integracije i saradnju sa udruženjima organizuju 2. i 3. juna Sajam organizacija civilnog društva.

Na sajmu mogu učestvovati sva udruženja i ostle neprofitne institucije, registrovane na teritoriji grada Beograda.

Učesnicima izložbenog dela programa će biti obezbeđen prostor za prezentaciju koji će biti brendiran logotipom. Učešće na Sajmu je besplatno za sve organizacije.

"Sajam Organizacija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << civilnog društva je prilika da se NVO zacije predstave građanima Beograda i kolegama iz civilnog sektora, predstavnicima lokalne samouprave i državnih institucija, donatorskoj zajednici i medijima", izjavio je Danko Runić, direktor Agencije za evropske integracije i saradnju sa udruženjima.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Festival "Dani Sarajeva" u Beogradu

Izvor: Plakatt.com, 11.Apr.2011

Grad Beograd, Beograd . Sunday 1 May 00:00 - 7 May 23:00 . . Od 1. do 7. maja ove godine u Beogradu se po peti put održava festival „Dani Sarajeva“, koji organizuju Inicijativa mladih za ljudska prava (Inicijativa) i Agencija za evropske integracije i saradnju sa udruženjima grada Beograda....

Nastavak na Plakatt.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.