Prijem u ambasadi povodom venčanja

Izvor: B92, 29.Apr.2011, 23:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijem u ambasadi povodom venčanja

Beograd -- Britanski ambasador u Srbiji Majkl Devenport poželeo je princu Vilijemu i Kejt Midlton, koji su se danas venčali, mnogo sreće i dugovečan život.

Devenport je na prijemu u rezidenciji britanske ambasade rekao da je to "veoma važan dan za sve građane Velike Britanije".

Prijemu su prisustvovali predstavnici medija, nevladinog sektora, umetnici i strane diplomate.

Gosti britanskog ambasadora i njegove supruge Lavinije pratili su direktan prenos venčanja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iz Vestminsterske opatije, a poljubac princa Vilijema i Kejt Midlton izazvao je veliko oduševljenje.

Čast da odseče prvo parče torte u rezidenciji britanske ambasade pripalo je udovici princa Tomislava Karađorđevica, Lindi. Grupa mladih Roma izvela je povodom kraljevskog venčanja kraći mjuzikl za sve prisutne.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.