Pretučeni radnici Bus plusa!

Izvor: Mondo, 16.Mar.2018, 09:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretučeni radnici Bus plusa!

U Beogradu su rano jutros pretučena dvojica radnika "Bus plusa."

Foto: MONDO/Stefan Stojanović

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura je navela da su jutros u 06.48 sati u ulici Kraljice Marije kod Poštanske štedionice pretučena dva radnika firme "Bus plus", usled čega su prevezena u Urgentni centar.

Prema njenim rečima sinoć se u Umci dogodila saobraćajna nesreća, a ekipa Hitne pomoći je konstatovala smrt žene starosti oko 60 godina, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je drugog pešaka starosti oko 70 godina koji je zadobio višestruke povrede, prevezla na reanimaciju Urgentnog centra.

Automobil pokosio pešake, stradala žena!

Tragedija kod Begeča, ima mrtvih!

U Bulevaru Oslobođenja kod broja 34a došlo je do udesa u 19.24 u kojem je povređen mladić starosti oko 23 godine.

Bus plus: Brutalno pretučen kontrolor

U 19.38 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u krugu Sajma u kojoj je povređen muškarac starosti oko 44 godine koji je na licu mesta zbrinut i dobio uput za dalje lečenje.

U 21.02 došlo je do udesa na Zvezdari u ulici Mihajla Todorovića u kojem je povređena ženska osoba starosti oko 64 gidune koja je prevezena na Institut za ortopediju na Banjici.

Hitnoj pomoći su se za pomoć noćas najviše javljale osobe sa hipertenzijom i astmatičari, a zabeleženo je 104 intervencije od kojih 23 na javnom mestu.

Juče u toku dana Hitna pomoć je zabeležila 154 intervencije od kojih 54 na javnom mestu i sedam saobraćajnih nezgoda u kojima nije bilo teških povreda, rekla je Macura.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.