Počinje Niška startap škola

Izvor: B92, 28.Apr.2021, 14:46

Počinje Niška startap škola

Niška filijala Nacionalne službe za zapošljavanje i Naučno-tehnološki park potpisali su memorandum o saradnji i realizaciji programa – Niška startap škola.

Program je namenjen studentima Univerziteta u Nišu kao i studentima privatnih fakulteta u Nišu i regionu, svim početnicima u biznisu, timovima i pojedincima zainteresovanim za tehnološko preduzetništvo.

Ovaj program ima za cilj njihovo osnaživanje, upoznavanje sa bitnim pojmovima, metodama i procedurama >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa namerom da posluži kao inspiracija svima prilikom ulaska u svet tehnološkog preduzetništva, prenose Niške vesti.

Prezentacije i predavanja su organizovani od strane tima NTP Niš i članova NTP Niš, a održavaju se u prostorijama NTP Niš uživo ili u onlajn formatu, u zavisnosti od epidemioloških uslova prilikom održavanja. Vreme trajanja Niške startap škole je 8 nedelja, sastoji se od 8 jednodnevnih modula i održavaće se svake godine januara, aprila, jula i oktobra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.