POGLEDAJTE PROMO-SPOT ZA GEJ PARADU U BEOGRADU

Izvor: Kurir, 26.Sep.2011, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POGLEDAJTE PROMO-SPOT ZA GEJ PARADU U BEOGRADU

BEOGRAD - Organizatori druge beogradske Parade ponosa objavili su promotivni video-spot kojim pozivaju građane da im se pridruže na gej paradi 2. oktobra i upozoravaju na nasilje i netoleranciju.

Trasa druge po redu Parade ponosa 2. oktobra u Beogradu biće ista kao i prošle godine - učesnici će se okupiti u parku Manjež, odakle će krenuti u šetnju Nemanjinom ulicom, kroz Ulicu kneza Miloša do Masarikove, najavili su danas organizatori.

Ulazak u park Manjež >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << učesnika Parade ponosa predviđen je između 10 i 11 sati, nakon čega će svi ulazi biti zatvoreni iz bezbednosnih razloga.

Od 11 sati do podneva predviđen je govor predstavnika međunarodnih institucija, a prema rečima organizatora, očekuje se prisustvo poslanika evropskog parlamenta Jelka Kacina, predstavnika OEBS-a i Evropske komisije.

Šetnja će, precizirano je na konferenciji za novinare, biti organizovana od 12 do 13 časova kroz Nemanjinu, Kneza Miloša, Masarikovu, a potom će se učesnici vratiti u park Manjež gde će biti organizovan muzički program.

Pogledajte!

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.