Od danas slede tropski dani i noći

Izvor: BKTV News, 09.Avg.2017, 06:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od danas slede tropski dani i noći

Posle kratkotrajnog zahlađenja, opet slede visoke temperature!

Od danas do petka u Srbiji će biti veoma toplo, u većini mesta sa maksimalnom temperaturom od 37 do 40 stepeni, a očekuju se i tropske noći sa minimalnom temperaturom iznad 20 stepeni, upozorio je danas RHMZ.

U četvrtak i petak biće sunčano i vrlo toplo uz slab i umeren, a u petak i jak jugoistočni vetar i maksimalnu temperaturu u većini mesta od 37 do 40 stepeni.

U petak krajem dana i >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << tokom noći ponegde u zapadnim i severnim predelima moguća je kratkotrajna pojava pljuskova sa grmljavinom.

U subotu stiže osveženje sa pojačanim severozapadnim vetrom, mestimično kišom i pljuskovima sa grmljavinom i to uglavnom posle podne i uveče.

Lokalno se očekuje veća količina padavina.

Sledi promenljivo vreme, ponegde sa kratkotrajnom kišom ili pljuskovima i temperaturom u granicama proseka za ovo doba godine.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.