Neda Stojanović je prvi srpski top model

Izvor: TvojPortal.com, 06.Jun.2011, 09:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neda Stojanović je prvi srpski top model

/bizlife.rs/ Neda Stojanović proglašena je sinoć za prvog srpskog top modela u okviru istoimenog takmičenja koji se emitovao na Prvoj srpskoj televiziji!


Ona je na gala finalu koje je održano u Zagrebu izabrana za najbolju u konkurenciji koju su još činile Milica Đorđević i Bojana Banjac! Pobednica je potpisala ekskluzivni ugovor sa modnim studijom „Klik", a kako je žiri koji su činili Ivana Stanković, Nenad Radujević i Miša Obradović rekao, Nedu čeka blistava >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << svetska karijera top modela!
Emisiju koja je oborila sve rekorde gledanosti vodile su Ivana Zarić i Marija Kilibarda, a u muzičkom delu publiku su zabavljali Marija Šerifović i Aleksandra Radović!

Srbijapobednikrijalititop modelneda stojanovic

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.