Na Horgošu se čeka i do 4 sata

Izvor: NaDlanu.com, 30.Avg.2013, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Horgošu se čeka i do 4 sata

Na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu iz Srbije, zadržavanja putničkih vozila su između tri i četiri sata, saopštio je jutros Auto moto savez Srbije.

Na važnijim i frekventnijim putnim pravcima, saobraćaj je pojačanog intenziteta, a zbog početka vikenda, u poslepodnevnim časovima očekuje se povećan broj vozila i na izlazima iz većih gradskih sredina.Očekuje se i veći broj vozila iz pravca Bugarske, kao i na putevima koji vode ka Mađarskoj i Hrvatskoj, a na naplatnim >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << stanicama trenutna zadržavanja su oko pet minuta.Prema podacima iz Uprave saobraćajne policije, prethodnog dana na putevima u Srbiji evidentirane su 92 saobraćajne nezgode, 41 lice je teže i lakše povređeno, a dve osobe su izgubile život. U Beogradu je zabeleženo 58 nezgoda, u kojima je 19 lica povređeno, a jedna osoba je izgubila život.(Izvor: Tanjug, B92)

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pojačan saobraćaj, najduže se čeka na Horgošu

Izvor: Mondo, 30.Avg.2013

Saobraćaj u Srbiji od jutros je pojačanog intenziteta, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Nastavak na Mondo...

Na Horgošu se čeka četiri sata

Izvor: Akter, 30.Avg.2013

Na nekoliko graničnih prelaza na izlazu iz Srbije zadržavanja putničkih automobila su tri do četiri sata, kolone su i dalje duge iz pravca Bugarske, a čeka se i na naplatnim stanicama

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.