Muškarac teško povređen u Beogradu

Izvor: Mondo, 08.Avg.2017, 08:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarac teško povređen u Beogradu

U dve saobraćajne nesreće koje su se prošle noći dogodile u Beogradu pet osoba je povređeno, od kojih jedna teže, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura rekla je da su dve osobe povređene od kojih jedna teže u udesu koji se dogodio u 00.44 u Ulici gospodara Vučića.

"Teže je povređen muškarac (43). On je imao povrede glave i gubio je svest. Prevezen je u Urgentni >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << centar. Drugi muškarac je lakše povređen", kazala je ona.

Macura je dodala da su u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila sinoć u 22.48 u Sremčici na uglu Beogradske ulice i Školske lakše povređene tri osobe, među kojima i trogodišji dečak.

Pijan "pokosio" devojčicu na pešačkom

"Hitna pomoć je do 7 časova intervenisala 108 puta, od čega je 21 intervencija bila na javnom mestu", rekla je Macura.

Ona je navela da su se od hroničnih bolesnika najviše javljali asmatičari.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.