Mišić: Nisam tukao marinca

Izvor: Mondo, 04.Mar.2013, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mišić: Nisam tukao marinca

Mišić tvrdi da u tuči u kojoj je povređen marinac nije učestvovao, a da se za dan-dva javlja u policiju.

Uroš Mišić (24), osumnjičen da je učestvovao u sukobu dve grupe mladića u beogradskoj diskoteci “Plastik”, u kojoj je povređen marinac, pripadnik obezbeđenja ambasade SAD u Beogradu, kaže da nije učestvovao ni u kakvoj tuči i najavljuje da će se sutra ili u sredu pojaviti u policiji, gde će dati iskaz i svoje viđenje čitavog incidenta.

"Kategorično >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << tvrdim da nisam učestvovao ni u kakvoj tuči u diskoteci, a nisam ni naneo bilo kakve telesne povrede marincu, što ću i reći u policiji", kaže Mišić u intervjuju portalu telegraf.rs.

Odgovarajući na pitanje zašto onda beži Mišić kaže da je policija odmah nakon incidenta dolazila na njegovu kućnu adresu, a krenule su i razne spekulacije, svi naslovi u medijima su bili da je marinac zverski pretučen.

"Baš zbog te histerije i raznih izjava koje su se pojavile u tom momentu, smatrao sam da ne bih imao pravično i fer suđenje. Uplašio sam se da će se obnoviti slučaj “Trajković” kada sam u prvom procesu bio optužen za zverski pokušaj ubistva, da bih na kraju, ipak, samo odgovarao za ometanje službenog lica na dužnosti i za to dobio najveću moguću kaznu u istoriji zakonodavstva Srbije. Toga sam se uplašio" ističe Mišić.

Sada kada je po njegovim rečima sve splaslo, Mišić kaže da želi da sarađuje sapolicijom i da se dogovorio sa advokatom da se dobrovoljno u utorak ili sredu pojavi u gradskom SUP-u.

Vraćajući se na slučaj Trajković, Mišić kaže da posle msvega oseća veliko žaljenje. "Smatram da sam nepravedno osuđen. Žao mi je povređenog čoveka, a ne bih imao ništa protiv da se sretnem s Trajkovićem. Štaviše, bilo bi mi i drago da do toga dođe"; ističe Mišić.

On dodaje da če i dalje ići na utakmice. "Vatreni sam navijač Crvene Zvezde, to se zna i uvek ću to i biti. Sada su se na “Severu” pojavili mlađi naraštaji koji će voditi Zvezdu u nove pobede, ali za nju sam uvek tu", Ističe Mišić za telegraf.rs.

(MONDO Foto youtube screenshot)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.