Izvor: B92, 16.Dec.2009, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Majkrosoft" pomaže Svratištu

Beograd -- Kompanija "Majkrosoft" saopštila je danas da će pokloniti Svratištu za decu sa ulice 777 dinara od svakog prodatog računara sa operativnim sistemom Vindouz 7.

Akcija će trajati od 15. decembra do 31. januara, a od prikupljenog novca deci u Svratištu će se kupiti neophodne stvari. Menadžer poslovne grupe Vindouz u kompaniji "Majkrosoft" Ivana Neman Janković rekla je da je Vindouz 7, kako pokazuju i podaci na globalnom nivou, najprodavaniji operativni sistem ove >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kompanije.

Zimski period i novogodišnji praznici su vreme kada se najviše kupuju računari. Sa druge strane, zima je najteži period za decu ulice i tada im je najpotrebnije toplo sklonište, hrana i odeća.

Ovoj akciji pridružili su se i partneri kompanije, pa je tako Gigatron odlučio da za svaki 50. prodati računar jedan računar pokloni deci u Svratištu, ističe se u saopštenju.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Microsoft Srbija pomaže deci u Svratištu

Izvor: EMportal, 16.Dec.2009

Kompanija Microsoft saopštila je danas da će 777 dinara od svakog prodatog računara sa Windows 7 operativnim sistemom pokloniti Svratištu za decu ulice.

Nastavak na EMportal...

Microsoft preko Windowsa 7 pomaže deci u svratištu

Izvor: Mikro - PC World, 17.Dec.2009, 17:50

Kompanija Microsoft u Srbiji, odlučila je da od svakog prodatog računara sa operativnim sistemom Windows 7, izdvoji 777 dinara i pokloni Svratištu za decu ulice. Akcija će trajati od 15. decembra do 31. januara, a od prikupljenog novca deci u svratištu kupiće se neophodne stvari, od garderobe do...

Nastavak na Mikro - PC World...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.