Humano lice studenata ekonomije

Izvor: RTS, 30.Dec.2016, 23:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humano lice studenata ekonomije

Studenti Ekonomskog fakulteta pokazali su humanost donacijom opreme za lečenje dece i novogodišnjih paketića za mališane u Zvečanskoj.
Studenti su novac prikupljen od SPEKOF humanitarnih žurki koje organizuju, dali za kupovinu aparata za lečenje beba, navodi se u saopštenju Studentskog parlamenta Ekonomskog fakulteta.

Ovo nije prva akcija studenata Ekonomskog fakulteta. Za prethodnih nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << godina sakupljeno je i donirano, u vidu medicinske opreme, više od 15.000 evra različitim dečijim klinikama u Beogradu, sa tendencijom da se ova praksa očuva i u narednom periodu.
SPEKOF humanitarne žurke su jedna lepa tradicija studenata Ekonomskog fakulteta, gde studenti imaju priliku da provedu vreme sa svojim kolegama i sa druge strane prikupe sredstva i pomognu onima kojima je pomoć neophodna.
Do sada su zahvaljujući ovim donacijama nove aparate dobili Univerzitetska dečija klinika u Tiršovoj, Specijalna bolnica za cerebralnu paralizu i razvojnu neurologiju i GAK "Narodni front".

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.