Dozvole za regionalne i lokalne RTV stanice

Izvor: RTS, 08.Avg.2013, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dozvole za regionalne i lokalne RTV stanice

Tri televizije dobile dozvolu za emitovanje regionalnog programa, objavljeno na sajtu RRA. Dozvolu za emitovanje programa na lokalnom nivou dobile četiri televizije, kao i tri radio stanice.

Dozvole za emitovanje regionalnog programa dobile su tri televizije, objavljeno je na sajtu Republičke radiodifuzne agencije (RRA).

Dozvole za emitovanje regionalnog programa dobile su TV Jedinstvo iz Novog Pazara, televizija Telemark iz Čačka, dok je MTS - Moja >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << TV stanica iz Beograda dobila dozvolu za emitovanje regionalnog programa na području Beograda kao TV Kanal 3, a za emitovanje lokalnog programa u Novom Sadu kao TV MTS 3.

Dozvolu za emitovanje radio programa na području regiona dobio je Radio M55 iz Knjaževca.

Za emitovanje televizijskog programa na lokalnom području dozvole su dobile televizija Caričin grad iz Lebana, TV EX iz Lazarevca, televizija Trstenik i TV MTS 3 iz za područje Novog Sada.

Ovde radio Čigra iz Kruševca, Luks radio iz Smedereva i Radio OPTOP iz Topole dobili su dozvole za emitovanje radio programa na lokanom području.

Savet RRA izdao je dozvole na sednici u sredu, na osnovu Javnog konkursa za izdavanje dozvola za emitovanje televizijskog i radijskog programa za područje regiona i lokalna područja.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.