Danas sunčano i toplo, do 35 stepeni

Izvor: Glas javnosti, 04.Sep.2011, 07:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas sunčano i toplo, do 35 stepeni

BEOGRAD - U Srbiji će danas biti sunčano i veoma toplo vreme, a maksimalna temperatura 35 stepeni, najavio je Hidrometeorološki zavod Srbije.

Duvaće slab i umeren južni i jugoistočni vetar. Jutarnja temperatura biće od od 12 do 18, a maksimalna dnevna od 29 do 35 stepeni.

U Beogradu se takođe očekuje pretežno sunčano i toplo vreme. Duvaće slab i umeren jugoistočni vetar.

Jutarnja temperatura biće oko 19, a maksimalna oko 33 stepena. I u ponedeljak će >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << u Srbiji biti sunčano i veoma toplo vreme sa maksimalnom temperaturom do 36 stepeni.

Krajem dana se na severu i zapadu očekuje naoblačenje i osveženje. U noći između ponedeljka i utorka se i u ostalim krajevima očekuje osveženje praćeno kišom i lokalnim pljuskovima.

U utorak će biti umereno do potpuno oblačno uz prestanak padavina, a u sredu se očekuje pretežno sunčano vreme.

Samo u južnim i istočnim krajevima mogući su lokalni pljuskovi sa grmljavinom. Od srede do kraja nedelje se očekuje sunčano vreme, uz postepen porast temperature.

U Beogradu se u narednih nedelju dana očekuje slično vreme.

Prognozirane vremenske prilike neće prijati hroničnim bolesnicima kojima se savetuje da izbegavaju duže izlaganje toploti i ograničenje fizičkih napora. Mogući su glavobolja i zamaranje.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.