Bogdan Diklić izašao iz bolnice

Izvor: B92, 29.Jun.2009, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogdan Diklić izašao iz bolnice

Novi Sad -- Glumac Bogdan Diklić je napustio Institut za kardiovaskularne bolesti Vojvodine, a oporavak će nastaviti kod kuće, saopšteno je iz ove ustanove.

U Institutu za kardiovaskularne bolesti navode da je Diklić bolnicu napustio u stabilnom zdravstvenom stanju.

"Izuzetno sam zadovoljan uslovima boravka, profesionalnošću lekara i svih zaposlenih u ovoj vrhunskoj medicinskoj ustanovi. Hvala im na nadljudskim naporima i znanju, velikoj brizi, humanosti i ljubaznosti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koju su mi sve ovo vreme bezgranično pružali", rekao je Bogdan Diklić.

Da podsetimo, poznati beogradski glumac je 31. maja hitno primljen u bolnicu, nakon što mu je pozlilo tokom izvođenja predstave na sceni Sterijinog pozorja u Novom Sadu. Prema navodima lekara Instituta za kardiovaskularne bolesti Vojvodine, tokom lečenja, Dikliću su sanirane tri bolesti koje su mu ugrožavale život.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.