Izvor: Danas, 07.Jul.2023, 16:05

Antić: Uvek na pravoj strani istorije

Državni sekretar Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Antić izjavio je danas u Krupnju, na državnoj ceremoniji obeležavanja 82. godišnjice Dana ustanka u Drugom svetskom ratu, da je srpski narod uvek bio na pravoj strani istorije i da se kroz vekove unazad borio za slobodu, za mir i svoju državu.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Obeležen Dan ustanka u Drugom svetskom ratu

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 07.Jul.2023

SRBIJA – Državni sekretar Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Vlade Republike Srbije Zoran Antić predvodio je državnu ceremoniju obeležavanja 82-godišnjice ustanka u Drugom svetskom ratu u Krupnju i tom prilikom podsetio na to da je srpski narod uvek bio na pravoj...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.