Životne priče Zoje Mladenović

Izvor: DobreVesti.rs, 06.Jun.2017, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Životne priče Zoje Mladenović

Beogradska književnica Zorica Zoja Mladenović održala je promociju svoje knjige "Priče iz moje glave i sveta oko mene" u Centru urbane kulture Imago u Beogradu.


"Te su priče sve tako životne, a ipak oslobođene gorčine, koju život nosi u sebi, jednim delom. Zoja se svakim svojim slovom trudi, da nas sve ubedi, kako je život zaista „kutija čokoladnih bombona“, gde svako može pronaći neki ukus, koji će ga učiniti srećnim. Njene priče su rasterećujuće „mozgalice“, reči su kojim je Zojinu knjigu ocenila njena koleginica. Miroslava Đušić Nedeljković.

Evo i jedne Zojine priče koja se ne nalazi u knjizi, ali svakako oslikava njen stil, pozitivnu energiju i sve ono čime odiše njen život...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.