STUDENTI: Plaćene prakse u Majkrosoft razvojnom centru

Izvor: DobreVesti.rs, 04.Apr.2022, 10:06

STUDENTI: Plaćene prakse u Majkrosoft razvojnom centru

Otvorene su prijave za plaćenu studentsku praksu u Majkrosoft razvojnom centru u Srbiji (Microsoft Development Center Serbia – MDCS), a zainteresovani mogu birati između šest različitih pozicija za praktikante, dok apliciranje traje do 7. aprila.

 
Praksa je prilika za sve studente osnovnih i master studija za sticanje praktičnog znanja u jednoj od najvećih globalnih IT kompanija, uz podršku mentora eksperata koji imaju bogato iskustvo u različitim oblastima iz industrije. Za program prakse u MDCS se mogu prijaviti i studenti već nakon prvog semestra na osnovnim studijama.
 
Prijave putem linka za sledeće pozicije:
 
   Software Engineering Internship
   R&D...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.