RNIDS: „Digitalna transformacija je već počela“

Izvor: DobreVesti.rs, 27.Feb.2019, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RNIDS: „Digitalna transformacija je već počela“

Fondacija "Registar nacionalnog internet domena Srbije" (RNIDS), organizovaće desetu godišnju konferenciju o internetu u Srbiji –DIDS 2019, koja se održava 5. marta, u Hotelu „Metropol Palace“ u Beogradu.

Slogan Dana internet domena Srbije ove godine glasi „Digitalna transformacija je već počela“.
 
U prvom bloku Konferencije biće razmotreni procesi digitalne transformacije u domenu javnih servisa i države kao najvećeg pružaoca tih usluga. U drugom bloku tema će biti transformacija u privredi, na nivou multinacionalnih korporacija, ali i u malim porodičnim preduzećima. U okviru trećeg tematskog bloka razmatraće se transformacija interneta kakav do sada znamo, uzrokovana sve masovnijom upotrebom...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.