Onlajn program pripreme projekata književnih prevoda

Izvor: DobreVesti.rs, 05.Maj.2020, 20:12

Onlajn program pripreme projekata književnih prevoda

Imajući u vidu težak i neizvestan period za ceo sektor kulture, Desk Kreativna Evropa Srbija će nastaviti da putem svih mogućih načina pomaže domaćim izdavačkim kućama koje imaju nameru da konkurišu za podršku programa u ovoj ili narednim godinama. Iako u ovom periodu radimo na daljinu, pozivamo vas da iskoristimo sve mogućnosti onlajn komunikacije, da zajedno radimo na razvoju vaših projekata i evropske saradnje.

 
Rok trenutno otvorenog poziva za književne prevode je odložen do 28. maja, što je značajno vreme za pripremu projekata. U želji da i u izmenjenim okolnostima nastavimo zajednički rad, Desk Kreativna Evropa Srbija pokreće onlajn program koji možete pratiti na našem YouTube kanalu.
 ...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.