Muzej „selfija“ u Beogradu

Izvor: DobreVesti.rs, 11.Dec.2019, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muzej „selfija“ u Beogradu

Ljubitelji "selfi" fotografija dobili su svoju malu oazu.

 
Danas, 11. decembra se otvara prvi "Selfi muzej". Ovaj koncept, namenjen mladim generacijama koje uživaju u objavljivanju fotografija na društvenim mrežama, postoji u dvadesetak svetskih gradova, a kod nas se nalazi u Ulici Jurija Gagarina 155 u Novom Beogradu. Ova postavka biće do 24. februara.
 
Reč je o postavci sa više od 20 instalacija, koje je kreirala Jelena Obrenović Damnjanović. Maštovito oslikane prostore za fotografisanje zadovoljiće i one najzahtevnije. Na jednom mestu može se napraviti "selfi" u mračnoj zatvorskoj ćeliji sa rešetkama, beloj kadi sa zlatnim lopticama, na dnu mora poput sirene, sa optičkim varkama, u oblacima......

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.