Izvor: DobreVesti.rs, 23.Jan.2024, 13:06

"MAGIC": Najnoviji singl Rut Koleve

Proslavljena širom sveta, Rut Koleva predstavlja “Magic”, svoj najnoviji singl, u saradnji sa priznatim producentom Kan Njakan-om i tekstopiscem Ilianom Nedialkovom.

 
Objavljena od strane Warner Music i Orpheus Music, ovaj trak predstavlja novu eru u muzičkom putovanju Koleve, prikazujući njen razvijajući se umetnički izraz.
 
Koleva, hvaljena od strane industrijskih velikana poput Marka Ronsona, duboko rezonira sa publikom širom sveta, njen jedinstveni zvuk je definiše kao glas svoje generacije.
 
“Magic”, je živopisna i dinamična pesma koja prikazuje snažan vokal Koleve i njen jedinstveni stil. Stihovi, usmereni na samopouzdanje i uspeh, su sažeti u refrenu, "Sve dolazi...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.