Ivan Jovanović junak Sokobanje

Izvor: DobreVesti.rs, 16.Sep.2012, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivan Jovanović junak Sokobanje

SOKOBANjA - Ivan Jovanović biciklista beogradskog Progresiva, pobedio je u trci na planinskim biciklima u Sokobanji koji je organizovao klub Gorski u okviru Salkano lige Srbije. U trci u kategoriji elita bio je brži od Borisa Popovića iz RIS sajklinga (Novi Sad) dok je treći trku završio Oliver Štrbac iz novosadskog Fantika.

Najuspešnija dama bila je Ivana Kostić (Orlovac Sistem FPS, Crna Trava). Ognjen Stanković iz Orlovca Sistem FPS bio je nabolji junior, a Violeta Trifković iz Jednote (Šid) najbolja juniorka.
{gallery}clanci/sport/biciklizam/16092012-1/galerija{/gallery}
Plasmani u ostalim kategorijama – juniori: 1. Ognjen Stanković (Orlovac Sistem FPS), 2. Dejan Đolić (Bela Stena, Kruševac),...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.