Dan socijalnih preduzeća

Izvor: DobreVesti.rs, 09.Okt.2018, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dan socijalnih preduzeća

Projekat nemačke razvojne saradnje Podsticanje zapošljavanja mladih i Smart kolektiv vas pozivaju da nam se pridružite na događaju Dan socijalnih preduzeća, koji će se održati 16. oktobra u Beogradu.

 
Učesnici i učesnice konferencije imaće priliku da obiđu Grad socijalnog preduzetništva i upoznaju se sa dobrim idejama, proizvodima i uslugama 21 socijalnog preduzeća koja su u programu podrške socijalnom preduzetništvu u okviru projekta Podsticanje zapošljavanja mladih. Govornici i partneri na konferenciji predstaviće uspešne modele podrške socijalnim preduzećima u zemlji i Evropi kao i ulogu koju imaju različiti sektori u podsticanju razvoja ovih preduzeća. Socijalna preduzeća koja su deo programa...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.