Sudija igrao penalima

Izvor: Vesti-online.com, 02.Okt.2012, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudija "igrao" penalima

Novi poraz fudbalera KE-Srbije 08 iz Beča, i to na domaćem terenu. Savladao ih je Helfort sa 1:2 (0:1), ali najbolji "igrač" gostiju bio je - sudija. U meču, ne naročito oštrom, podelio je čak 11 žutih kartona i dosudio dva penala za Helfort...

Zatajio: Marsel Babić Mesi

aHelfort je poveo u 20. minutu meča, a u prvom poluvremenu nije iskoristio jedan od dva "poklonjena" penala - odlično je udarac sa bele tačke odbranio golman KE-Srbije 08, Duško Dragojević.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
U nastavku, domaćin je krenuo u ofanzivu i ubrzo, u 51. minutu, Boban Ilić na najbolji način završio je lepu akciju našeg tima. Posle toga KE-Srbija 08 imala je još jednu stopostotnu šansu, ali lopta se odbila od stative. I, kada se činilo da će se meč završiti remijem, što bi bio najrealniji ishod, sudija je još jednom, u 74. minutu, pokazao na belu tačku i omogućio Helfortu da osvoji sva tri boda. Arbitar je propustio da zbog težeg prekršaja dosudi penal za naš tim i, ne samo da to nije učinio, nego je počeo da deli žute kartone fudbalerima KE-Srbije 08, koji su opravdano protestovali. Jednom je to bio drugi žuti, pa je morao u svlačionicu.

KE-SRBIJA 08: Duško Dragojević, Goran Zečević, Veli Kaja, Orkun Kose, Nedeljko Koturović, Dušan Lazarević, Mile Krivaja, Marko Ristić (Aleksandar Vojinović), Aleksandar Lekić (Nenad Mijušković), Boban Ilić, Milorad Stanić.

Sledeću utakmicu prvi tim KE-Srbije 08 igra u nedelju u gostima protiv 1980 Vijen na stadionu "Franc Koci" (10.30).

 

Mesijev loš dan

 

Drugi tim KE-Srbije 08 igrao je sa Helfortom 0:0. Selekcija do 18 godina porazila je Marsvize sa 4:1 (1:1). Tim ispod 16 godina uspeo je, protiv istoimenog protivnika, da preokrene susret i pobedi sa 4:2. Ekipa do 14 godina poražena je od Marsvizea sa 4:5 (3:2), a 13-godišnjaci su pobedili tim Švehata sa 1:0. Selekcija do 12 godina poražena je od Marsvizea od 0:6 (0:3). Golgeter Marsel Babić ovoga put nije bio efikasan, kao što zna da bude - naime, desetogodišnjak je do sada, u četiri utakmice dao čak 14 golova.

 

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.