Široka krila Tempa

Izvor: Vesti-online.com, 02.Okt.2012, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Široka krila Tempa

Ubedljivom pobedom u desetom kolu Krajsober lige Frankfurt na gostovanju protiv Spvgg 05 Oberad od 3:0 (0:0), Tempo je pokazao da se oporavio od debakla u prošloj rundi.

Kovačević povećava na 2:0  

Kod tradicionalno nezgodnog protivnika Tempo je, iako oslabljen, ušao u meč hrabro, pa je i trener Krčmar morao da obuče crveni dres i pritekne u pomoć na mestu beka.

Publika je videla izjednačenu igru u prvom delu prvog poluvremena gde >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je cilj oba tima bio pre svega sačuvati sopstvenu mrežu. Domaćin je do kraja prvog dela krenuo u ofanzivu, što je rezultiralo da našim igračima na momente ponestane daha. Sa obzirom na to da na klupi nije bilo nijednog rezervnog fudbalera sa zebnjom se očekivao nastavak.

Međutim, sreća prati hrabre, pa se tok meč naglo promenio odmah na početku drugog dela. Raspoloženog Stojanovića na nepropisan način zaustavljaju u kaznenom prostoru. Oberad ostaje bez jednog igrača, a Vasiljević je siguran sa 11 metara i dovodi svoj tim u vođstvo.

Oberad se nije predavao, pa su iz nekoliko puta pokušali da ugroze gol, ali su odbrana i golman Milićević bili na visini zadatka. Na 15 minuta pre kraja, naši, vidno premoreni igrači smogli su snage i ponovo preuzeli inicijativu. U 78. minutu, za ovu utakmicu napadač Kovačić prodire preko desne strane, ulazi u šesnaesterac i preciznim udarcem pogađa gol i povećava na 2:0.

Dva minuta kasnije u ekipi domaćina još jedan igrač dobija crveni karton, a "tempovci" dobijaju krila. Ređaju se šanse Stojanovića, Malbaše i ostalih, ali mrežu ponovo pogađa Vasiljević u 89. minutu za konačnih 3:0.

Sledeći susret KSV Tempo igra u nedelju, 7. oktobra, od 15 sati na domaćem terenu protiv FC Kosovo iz Frankfurta.

 

Rajevac bodrio Tempo

  Treneri Milovan Rajevac i Mile Banović

Duel Tempa pratio je i naš trener Milovan Rajevac.

- Kad god sam u Frankfurtu obavezno pogledam kako igra naš tim. Na žalost u Frankfurtu je ostao samo Tempo od naših klubova. Srećan sam kao navijač da je Tempo pobedio sa 3:0 i da im dobro ide. Drago mi je da sam se video sa prijateljima sa kojima sam nekada radio.

Rajevac je, između ostalog i nekadašnji trener frankfurtskog Progresa, a uspešno je trenirao Crvenu zvezdu, Vojvodinu, reprezentaciju Katara, a do skora je bio trener Al Ahlija iz Saudijske Arabije. Trenutno odmara kod ćerke i zeta u Frankfurtu gde razmatra ponude za sledeće svetsko prvenstvo.

- Egipat je za sada dao najbolju ponudu za naredno Svetsko prvenstvo - otkrio je Rajevac.

  Spvgg 05 Oberad 2 - KSV Tempo 0:3 (0:0)

FRANKFURT

Stadion: Oberad.

Gledalaca: 120.

Strelci: Vasiljević u 50. i 89. i Kovačić u 78. minutu.

Žuti karton: Ratić u 54. i Vasiljević u 56. minutu.

TEMPO: Milićević, Martinović, Milojević, Vasiljević, Marinković, Stojanović, Katanović, Ratić, Kovačić, Krčmar, Malbaša.

Pozicija na tabeli:

3. Tempo 10 7 1 2 24:16 22

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.