Nema Juge, ima druženja

Izvor: Vesti-online.com, 16.Avg.2014, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema Juge, ima druženja

U organizaciji hrvatskog kulturnog društva Napredak u Beču se održava 16. letnja akademija za studente iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Srbije.

Učesnici letnje akademije

 

Druženje studenata tri zemlje bivše Jugoslavije, koje je počelo 3, a trajaće do 23. avgusta. Već 16 godina zaredom akademija mladima omogućava upoznavanje Austrije i učenje nemačkog jezika.

Na akademiji učestvuje 42 studenata i starijih gimnazijalaca. Svaki dan >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << podeljeni u tri "razreda", pre podne pohađaju nastavu nemačkog jezika. Za posle podne organizovane su posete, razgledanje i upoznavanje Beča i Austrije u raznim vidovima, kako kulturnom, istorijskom, društveno-političkom, tako i privrednom.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.