Nova Iskra - nova sezona

Izvor: NaDlanu.com, 05.Sep.2013, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova Iskra - nova sezona

Krajem septembra, Dizajn inkubator Nova Iskra otpočinje svoju drugu programsku sezonu. Pored nastavka redovnih edukativnih programa, najavljuju se novi specijalni projekti i saradnje.

U suret početku nove programske sezone, prilika je za osvrt na najzapaženije aktivnosti koje su se odvijale u Novoj Iskri, kao i za najavu nekih od programa planiranih za ovu jesen. U krakom filmu čiji je autor Vladimir Miladinović, prati se nastanak jednog od najzapaženijih enterijera realizovanih >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << u Beogradu tokom poslednjih godina, čiji su autori studio Petokraka. Fotografije prostora pojavile su se na brojnim sajtovima posvećenim arhitektiru i dizajnu, kao što su Domus, ArchDaily, Gestalten ili Design Milk. Film mozete pogledati na linku: http://vimeo.com/70250802 Ove jeseni, programi će početi sa održavanjem krajem septembra, u uobičajenom terminu četvrtkom od 17.30 časova. Kao i do sada, predavanja i seminari će se fokusirati na relevantne teme i predstavljanje autora iz domena grafičkog i industrijskog dizajna, kreativnosti, arhitekture i enterijera, procesa proizvodnje, intelektualne svojine i pravnih okvira, kao i alternativnih načina finansiranja i menadžmenta projekata.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Nova Iskra uskoro počinje sa radom

Izvor: Akter, 05.Sep.2013

Krajem septembra, Dizajn inkubator Nova Iskra otpočinje svoju drugu programsku sezonu, a pored nastavka redovnih edukativnih programa, najavljuju se novi specijalni projekti i saradnje

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.