LTDFM Music koncert Beograd vol. 1

Izvor: NaDlanu.com, 08.Maj.2012, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LTDFM Music koncert Beograd vol. 1

U petak 11. maja 2012. godine, sa početkom u 22h, u klubu „Crazy Horse Caffee“ (ex Džungla), Skadarska 40c, održaće se koncert u organizaciji LTDFM Music-a, vol. 1.

Na koncertu će nastupiti izvođači koji predstavljaju deo LTDFM Music tima: Code (Biro), Zhozi Zho, Twokey, 2Bad, Coa (DNK) i Choda O. (Sick Touch). Cena karte na ulazu je 200 dinara.Stvaranje nezavisne hip hop etikete LTDFM Music (Live To Die For My Music), imalo je za cilj da sjedini što više artista, producenata, >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << bendova, muzičara raznih profila, multimedijalnih umetnika i ljubitelja hip hop kulture, kako bi ovu andergraund kulturu podigli na jedan viši nivo.Pored izdavačke delatnosti, u okviru LTDFM Music-a postoji specijalizovan tim ljudi koji se bavi audio i video produkcijom, kao i event tim koji je zadužen za organizovanje događaja.Rad LTDFM Music-a možete pratiti preko:http://www.facebook.com/ltdfmmusichttp://www.facebook.com/groups/152230459439/http://soundcloud.com/ltdfmmusichttp://www.youtube.com/user/LtdfmMusicevent na facebook-u http://www.facebook.com/events/285161708241887/LTDFM Music sa ponosom predstavlja:LTDFM Music koncert Beograd vol. 1 Petak 11. maj 2012. od 22h„Crazy Horse Caffee“ (ex Džungla), Skadarska 40cCode (Biro), Zhozi Zho, Twokey, 2Bad, Coa (DNK) Choda O. (Sick Touch)

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.