Keckec & Acid Folk Orchestra

Izvor: NaDlanu.com, 23.Feb.2012, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Keckec & Acid Folk Orchestra

Koncertna Agencija Odličan hrčak i Ustanova kulture Parobrod pozivaju vas na koncert: Nastavak druge sezone serijala koncerata ROCK ‘N’ doRćOLL 24. februar 2012. u 20:30 UK Parobrod Kapetan Mišina 6a.

Kada bi postojao strip o kafani, on bi se svakako zvao KecKec. Debi album Keckeca & Acid Folk Orchestra predstavio nam je igranje sa svadbarskim aranžmanima, u kojima se Milan Kerezović oslanja na tradiciju duhovito bezobraznih večitih šaljivdžija. U njihovom horu pevaju >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << pijanci i lokalni probisveti i stalno se kroz pesme muvaju neki sumnjivi likovi iz kafane. Iako ćete pomisliti da je koncept benda parodiranje, on zapravo na duhovit i originalan način odaje počast velikanima domaće muzike, koji su često nepravedno prezreni od strane elitističke publike.U to ćete moći da se uverite u UK Parobrod 24. februara u 20:30.Ulaz je slobodan!

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.