Pojačano obezbeđenje Čedinoj ženi

Izvor: B92, 19.Apr.2013, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojačano obezbeđenje Čedinoj ženi

Beograd -- Nakon napada na lidera LDP-a Čedomira Jovanovića i njegovu suprugu u Segedinu, ali i novih pretnji na društvenim mrežama, njegovoj supruzi pojačano obezbeđenje.

Blic piše da policija na osnovu snimka iz restorana utvrđuje identitet osoba koje su u Segedinu napale Čedomira Jovanovića, njegovu suprugu Jelenu i njihove prijatelje, od kojih je umetnik Srđan Ćešić najteže povređen.

Taj list dodaje i da je Jovanovićevoj supruzi, nakon pretnji na društvenim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mrežama, pojačano obezbeđenje.

Jovanoviće i njihove prijatelje napali su navijači Crvene zvezde, a kako saznajemo, Jovanović je podneo prijavu protiv N.N. lica. Mađarska policija je u kontaktu s policijskom upravom u Subotici, kojoj je i prosledila snimke na kojima se vidi tuča.

Do incidenta je došlo pošto su Jovanovići ušli u restoran i pozdravili se i slikali s navijačima, dogovarali se oko navijanja na vaterpolo utakmici a onda je jedan od posetilaca skočio i lideru LDP-a poručio: P.... šiptarska, prodao si Kosovo, ovo ti je za našu braću i prijatelje sa Kosova i Metohije.”

Jovanović se potom udaljio uz komentar: „Ne volite vi mene, ne volim ni ja vas i u redu je.” Nakon toga je Jovanović dobio udarac. Najteže je povređen Ćešić, koji je sa teškim povredama glave nakon pregleda u Segedinu prebačen u Beograd.

On je objasnio da je u Segedin otišao na poziv drugara s kojima je pre 20 godina plivao za Zvezdu. On je u Mađarskoj boravio bez policijskog obezbeđenja, koje u Srbiji ima 15 godina.

Uz napomenu da će oni koji se tako ponašaju nastaviti s tom praksom ako im se ne stane na put, Jovanović je kazao da je to problem Ivice Dačića i Aleksandra Vučića i da pred tim ne treba da okreću glavu.

U VK Crvena zvezda nisu mogli da kažu ništa detaljnije u vezi s napadom huligana na lidera LDP.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čedinoj ženi pojačano obezbeđenje

Izvor: Kurir, 19.Apr.2013

Mere bezbednosti Jelene Jovanović povećane su nakon pretnji na društvenim mrežama..BEOGRAD - Nakon napada na lidera LDP Čedomira Jovanovića i njegovu suprugu u Segedinu, ali i novih pretnji na društvenim mrežama, njegovoj supruzi pojačano obezbeđenje...Policija na osnovu snimka iz restorana...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.