Izvor: TvojPortal.com, 04.Dec.2011, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lekić se vraća u Zvezdu?

Izvor: vesti oline
Napadač španske Osasune Dejan Lekić (26) mogao bi da se za nekoliko dana vrati na Marakanu. Naime, ukoliko klub iz Pamplone do sredine sledeće nedelje ne uplati poslednju ratu od 500.000 evra crveno-belima, Lekić automatski postaje igrač Crvene zvezde.





Uprava kluba s Vladanom Lukićem na čelu prilikom prodaje Dejana Lekića u Osasunu napravila je ugovor sa Špancima >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << u kojem stoji da od uplate novca zavisi status igrača.

Tako je rukovodstvo zaštitilo interese crveno-belih. Španci su do sada platili tri rate za Lekića, čiji je transfer iznosio 2,8 miliona evra. Prve dve rate od 1,8 miliona dospele su odmah po prodaji, dok je treća u visini od 500.000 evra uplaćena letos.
Osasuna mora do sredine decembra da uplati poslednju ratu, inače će se Dejan Lekić vratiti u Crvenu zvezdu, što je indirektno i najavio pre mesec dana, kada je izjavio da bi se peške vratio na Marakanu.
Opsirnije procitajte na ovom linku.

fudbalzvezdatransferi

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.