Marija Butina doputovala u Moskvu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 26.Okt.2019, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marija Butina doputovala u Moskvu

Žena osuđena da je djelovala kao tajni ruski agent vratila se u svoju domovinu u subotu, nakon što je deportovana iz Sjedinjenih Država kada je odslužila zatvorsku kaznu. Marija Butina, aktivistica za pravo na nošenje oružja koja je pokušala da se infiltrira u konzervativne američke političke grupe i promiče ruske interese u vrijeme kada je Donald Trump dolazio na vlast, oslobođena je u petak iz zatvora na Floridi. Ona je bila u zatvoru od njenog hapšenja u julu 2018. U kratkoj izjavi...
Pogledaj vesti o: Moskva,   Donald Tramp

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

ZAŠTO SU AMERIKANCI UHAPSILI MARIJU BUTINU: Tvrdili da je ruski agent, ali najbolji opis njenog slučaja dao Vladimir Putin (VIDEO)

Izvor: Kurir, 26.Okt.2019

Ruska zagovornica prava na oružje, koja je završila u zatvoru u Americi nakon što je priznala da je delovala kao agent, infiltrirajući se u američke političke grupe, deportovana je u Rusiju.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.