VELJKO JE OTKRIO: On će biti KUM Ražnatoviću i Bogdani!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2019, 01:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELJKO JE OTKRIO: On će biti KUM Ražnatoviću i Bogdani!

Spektakl je zakazan u nedelju.

Sve je spremno za svadbu decenije, kada će u nedelju Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić, u jednom hotelu na Novom Beogradu izgovoriti sudbonosno "DA".

Naslednik estradne dive Svetlane Cece Ražnatović dugo je držao u tajnosti ime kuma, koji će ga venčati u nedelju, ali je na društvenim mrežama odlučio i to da podeli sa svojim fanovima.

Veljka i Bogdanu će venčati Nikola Vavić, dugogodišnji prijatelj Cecinog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sina i brat bivšeg vođe Partizanove navijačke grupe "Alkatraz" Aleksandra Vavića.

Od brata do brata sto mi krsti dete! Familija ❤️

A post shared by SERBIAN ACE 🇷🇸 Српски Ас (@veljkoraznatovic) on Oct 25, 2019 at 1:35pm PDT

- Od brata do brata što mi krsti dete! Familija - napisao je Veljko Ražnatović na svom Instagram profilu.

Veljko će sa svatovima ići u Titel po mladu, ali će ona, bar kako je zasad planirano, samo nekoliko sati pre svatova doći u svoju kuću. Bogdana želi da i veče pred svadbu prespava u Cecinoj vili, gde inače i živi, jer će je u Beogradu sređivati frizer i šminker.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.