The Prodigy razvalili Exit, sledeća stanica Terraneo!

Blog: Clubbing.rs, 18.Jul.2013, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

The Prodigy "razvalili Exit", sledeća stanica Terraneo!

’The Prodigy su razvalili Main stage!’, ’Prodigy "zapalio" Petrovaradinsku tvrđavu’, ‘Treće veče obeležila Prodidži eksplozija’, ‘Prodidži zatresao bedeme Petrovaradina’, ‘Ratnici iz "Prodidžija" pokorili "Egzit"!’ su samo neki od brojnih naslova novinskih članaka kojima je u superlativu opisan nastup benda The Prodigy na upravo završenom Exit festivalu.
   
Ne samo da je njihov nastup okarakterisan kao najbolji, najžešći i najeksplozivniji, The Prodigy su potukli rekord posete glavne festivalske bine Exita sa preko 40 000 ljudi koliko ih je slušalo u petak, 12. jula. The Prodigy su u odličnoj formi, a priliku da ih publika u region ponovo vidi i čuje imaće već 7. avgusta, kada će ovaj legendarni sastav dovesti svoj ’Ratnički ples’ na Terra binu Terraneo festivala u Šibeniku!
   

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.