PIONEER LANSIRAO NOVI MODEL SLUŠALICA HDJ-500

Blog: PartyClips.net, 09.Sep.2010, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PIONEER LANSIRAO NOVI MODEL SLUŠALICA HDJ-500

Pioneer je lansirao novi model slušalica (headphones) HDJ-500 za DJ-eve ove nedelje. Pioneer je kao kompanija koja se bavi proizvodnjom DJ opreme veoma popularna i cenjena u svetu, a samim tim i kod nas, te svakoj vesti iz njihove kuhinje  posvećujemo pažnju.

Ono što verujemo ubedljivo svima prvo padne na pamet kada čita ovaj tekst, jeste cena za ovo zadovoljstvo. Radi se o veoma pristupačnoj cifri od 99e. Zanimljivog su dizajna i solidnog kvaliteta, što >> Pročitaj celu vest na sajtu Blogovi << se i očekivalo od Pioneera, barem do granice koja je zadovoljavajuća u okviru cene koja je postignuta.
Ovaj model je urađen u tri različite boje (slika u levom uglu), a posebna pažnja je posvećena tome što su se dizajneri odlučili da low i mid nivo zvuka daje maksimalni kvalitet, što je za one koje se bave DJ-ingom posebno bitno.

Ono što je takođe veoma bitno, je da ovaj model ima rotirajuće glave, kao i držače koji se mogu produžavati po želji, što daje maksimalan komfor i mogućnost prilagođavanja. Nismo sigurni kada će se ovaj model pojaviti na tržištu kod nas i da li će cena biti ista, ali smo sigurni da će veoma brzo dostići populatnost, jer ima dobar spoj cene i kvaliteta.

Nastavak na PartyClips.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PartyClips.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PartyClips.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.