KO JE ZAPRAVO BLOKOVSKI? (FREE DOWNLOAD)

Blog: PartyClips.net, 18.Okt.2010, 23:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KO JE ZAPRAVO BLOKOVSKI? (FREE DOWNLOAD)

Nezavisna hip hop etiketa &Carski Rez' ovih dana predstavlja svoje novo izdanje. Reč je o singlu Blokovskog naziva &Ko Sam Ja'. Ovaj singl je i najava za novi album naziva &Prototip' koji ćemo uskoro imati prilike da preslušamo.

Nakon uspešnih albuma &Oblici Od Oblaka 1 i 2&#8242;, kao i pesama poput &Rep Limunade', Blokovski sada poklanja publici novi singl. Pored originalne verzije pesme &Ko >> Pročitaj celu vest na sajtu Blogovi << Sam Ja' možete uživati i u instrumentalu, kao i u remix verziji koju je uradio Panzer Kunst, producent iz Belgije. Celokupan mix i master je uradio Kuer.  U nastavku teksta možete  preslušati singl &Ko Sam Ja' i pokušate da saznate ko je Blokovski...
Blokovski - Ko Sam Ja DOWNLOAD LINK

Nastavak na PartyClips.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PartyClips.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PartyClips.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.