Blog: KudaZaVikend.com, 07.Jul.2011, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dagnje na crvenom buzaru

Priprema: Dobro operite školjke. Uklonite ostatke algi ribaćom četkicom. U lonac za kuvanje, koji je dva puta veći od zapremine školjki, stavite pripremljene dagnje. Poklopite ih, pa lagano kuvajte na umerenoj temperaturi oko 5 minuta, da se blago otvore i ispuste vodu. Uz mešanje dodajte: sitno seckani beli, crni luk i lišće peršuna, zatim paradajz iseckan na kocke, maslinovo ulje, suvi začin od povrća i na kraju vino. U zatvo...

Nastavak na KudaZaVikend.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KudaZaVikend.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KudaZaVikend.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.