CUT COPY BEZ SVEŽE MAGIJE? (AUDIO)

Blog: PartyClips.net, 21.Jan.2011, 01:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CUT COPY BEZ SVEŽE MAGIJE? (AUDIO)

Novi album Zonoscope benda Cut Copy, koji bi trebalo da izađe u februaru, je već procurio. Cut Copy synthypop band iz Melburna je ono što se danas naziva post punkom, electro-pop bend sa jakim uticajem ‘8o. godina.

Svojim prethodnim, drugim po redu albumom &In Ghost Colours', potvrdili su i nadogradili uspeh koji su postigli svojim prvim albumom. Prošao je dobro kod kritičara i kod slušalaca, a najveću potvrdu imao je uporno se održavajući na >> Pročitaj celu vest na sajtu Blogovi << žurkama, kao jedan od albuma sa najđuskavijim hitovima, poput Lights And Music i Hearts On Fire.
Novi album Cut Copy me nije tako oduševio, kao što je prethodni. Bitna stvar je da liči na rad momaka, ali nema onu energiju koju je prethodni nosio. Pesme su blage, a glas je pomalo izbledeo, u nekim trenucima australijski akcenat ume da iziritira i bude prenaporan za slušanje. Prvi utisak nije upečatljiv, a nisam sigurna koliko će oni koji nisu emotivno vezani za rad Cut Copy imati volje da ostave album da sazri i da mu se nakon nekog vremena vrate. Albumu ne nedostaju ni disko elementi, ali sam svakako očekivala da budu razdrmaniji i đuskaviji. Ovakav kakav je, malo je neupečatljiv. Možda ostavi bolji utisak ako se od njega previše ne očekuje.
U nastavku slušamo pesmu Where Im Going, sa albuma &Zonoscope'.
Cut Copy - Where Im Going
Tracklist:
1. Need you now
2. Take me over
3. Where I’m going
4. Pharaohs & Pyramids
5. Blink and you’ll miss a revolution
6. Strange nostalgia for the future
7. This is all we’ve got
8. Alisa
9. Hanging onto every heartbeat
10. Corner of the sky
11. Sun God

Nastavak na PartyClips.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PartyClips.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PartyClips.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.