Beogradska nedelja umetnosti 2014

Blog: Clubbing.rs, 06.Jun.2014, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beogradska nedelja umetnosti 2014

Beogradska nedelja umetnosti (BNU) će se ove godine održati po četvrti put u periodu od 20.do 28.juna na više lokacija u Beogradu. Pod sloganom „OBOJIMO BEO GRAD” ovaj festival će svojim sugrađanima ponuditi bogat, kvalitetan i raznovrstan program.
  
Edukativni program se sastoji iz jedanaest radionica koje će biti održane u „Domu omladine Beograda” –gradskoj kulturnoj instituciji koja podržava ovu manifestaciju od samog početka. U okviru edukativnog programa biće organizovane radionice iz oblasti fotografije, event menadžment, plesa, muzike, strateškog planiranja i pozorišne umetnosti.
  

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.