BIGZ NA AKADEMIJI!

Blog: PartyClips.net, 16.Nov.2010, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIGZ NA AKADEMIJI!

Bendovi THE SCHTREBERS, STRAIGHT MICKEY AND THE BOYZ, THE PHONERINGS, SYSTEMERROR i DISCORD dolaze iz BIGZ-a, gigantskog jezgra slobodne umetnosti grada Beograda, odakle više desetina bendova i umetnika neprekidno emituje svoje kreativne signale.

Ovog vikenda nakratko se sele na Akademiju, da bi za sebe, vas i nas, odbigzovali dve sjajne svirke! U subotu 20. novembra nastupiće The Schtrebers, Straight Mickey And The Boyz i The Phonerings, a u nedelju 21. novembra sviraju Systemerror >> Pročitaj celu vest na sajtu Blogovi << i Discord sa bendom iznenađenja.
Systemerror će, u originalnoj postavi, uživo predstaviti trake sa novog albuma, koji će uskoro biti objavljen. Svoje novo izdanje za 2011. najavljuje i Discord, a na koncertu će moći da se kupi i samizdat split CD 'Reach the coast' The Phoneringsa, urađen u saradnji sa legendarnim novosadskim sastavom Shoplifters.

Oba koncerta biće održana u Malom klubu Akademije, sa početkom u 21h, a cena ulaznice po večeri iznosiće simboličnih 150 dinara.

Nastavak na PartyClips.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PartyClips.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PartyClips.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.