Izvor: Glas javnosti, Tanjug, 27.Mar.2010, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Transfuziološki autobus na Trgu Republike

BEOGRAD - Transfuziološki autobus, lociran na Trgu Republike u Beogradu, posle zimske pauze, počinje sa radom danas, 27. marta.

Autobus će raditi svakog dana od 11.00 do 16.00 časova, osim nedeljom.

Na Trgu Republike će se danas, pored transfuziološkog autobusa, ekipi Instituta pridružiti najmlađi volonteri, učenici osnovnih škola koji su završili edukaciju o dobrovoljnom davanju krvi, volonteri Crvenog krsta i studenti volonteri, davaoci krvi.

Na manifestaciji >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << povodom otvaranja letnje sezone rada transfuziološkog autobusa, koja će biti održana u periodu od 12 do 14 sati, učestvovaće Doktori klovnovi, koji će tom prilikom zabavljati prolaznike i pozivati ih da daju krv.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.