Sistem Bus plus funkcioniše 90 posto

Izvor: Glas javnosti, 02.Feb.2012, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sistem Bus plus funkcioniše 90 posto

BEOGRAD - Drugog dana primene Bus Plus sistema funkcionisanje je podignuto na 90 odsto, saopšteno je iz Bus Plus-a, uz navode da će timovi Bus plusa raditi neprekidno sve dok sistem ne bude radio bez greške.

Noć nakon prvog dana primene novog sistema upravljanja javnim prevozom i upotrebe novih karata, protekla je u analizi dobijenih podataka i otklanjanju nedostataka koji su se pojavili u prvom danu primene, piše u saopštenju.

Geografsko praćenje vozila posredstvom satelita >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << funkcionisalo je odlično, dok se najveći broj nedostataka odnosio na ispravnost pojedinih validatora.

Stručni timovi Bus Plus-a radiće neprekidno, 24 sata, sve dok sistem Bus Plus ne bude radio perfektno, dodaje se u saopštenju.

Bus Plus je zahvalio građanima na saradnji i strpljenju i podsetio da u prvoj fazi uhodavanja sistema gradajni nemaju razloga za brigu, jer glavni zadatak kontrolora neće biti da kažnjavaju, već da građanima pomognu da se priviknu na novi sistem.

U saopštenju se navodi da su na pojedinim linijama, a naročito u delovima Ledine, Batajnice i Bežanijske kose (linije 71, 73, 74, 75) uočeni lažni "kontrolori" koji su se nedolično ponašali prema građanima. Dodaje se da se na sankcionisanju tih neodgovornih pojedinaca sarađuje sa policijom.

Bus Plus još jednom poručuje da kontrolori Bus Plusa imaju vidne legitimacije i građanima samo daju informacije vezane za sistem i overu kartica na validatorima.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sistem Bus Plus funkcioniše 90 posto

Izvor: TimockeVesti.net, 02.Feb.2012

Drugog dana primene Bus Plus sistema, funkcionisanje je podignuto na 90 odsto, saopšteno je danas iz Bus Plus-a uz navode da će timovi Bus plusa raditi neprekidno sve dok sistem ne bude radio bez greške. . Opširnije..

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.