SREDITE NERED IZA LJUBIMACA

Izvor: Kurir, 18.Feb.2011, 09:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SREDITE NERED IZA LJUBIMACA

Šetnja ulicama glavnog grada ponekad podseća na veleslalom zbog pasa

Ako kućni ljubimac može da nauči da obavlja nuždu na određenom mestu, vlasnicima pasa ne bi trebalo da bude problem da nauče da pokupe nered koji ostaje iza ovih životinja.

Šetnja ulicama, ma kako lepe one bile, postaje opterećenje ako neprekidno morate da pazite da ne ugazite u neku od „tempiranih bombi" u vidu psećeg izmeta.

Parkovi ne služe samo za šetanje pasa. Oni >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << su mesta gde se mališani igraju i gde Beograđani dolaze da predahnu u zelenilu. Da bi igra i odmor bili uživanje, u svim većim parkovima postoje specijalne kantice u koje se odlaže životinjski izmet, prikupljen uz pomoć kesica. Čak i ako ovakve kantice nema u blizini, dovoljno je da pokupite nered koji je ostao iza psa i bacite kesu u prvi kontejner.

U Beogradu će biti dovoljno mesta za sve ljubimce samo ako njihovi vlasnici shvate da su dužni da sami pokupe nered koji ostaje iza njih po ulicama, parkovima, ulazima i hodnicima zgrada.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.