Nova lažna dojava o bombi u školi

Izvor: S media, 16.Maj.2011, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova lažna dojava o bombi u školi

U OŠ Jovan Jovanović Zmaj, u beogradskom naselju Braća Jerković, stigla je anonimna dojava da je postavljena ekplozivna naprava. Policija utvrdila da je dojava lažna.

Danas u ranim popodnevnim satima stigla je anonimna dojava da je u Osnovnoj školi "Jovan Jovanović Zmaj" u beogradskom naselju Braća Jerković, postavljena bomba.

Uhapšen zbog lažne dojave

Lažna dojava o bombi u sudu

Lažna dojava o bombi u Šestoj >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << gimnaziji!

Zbog mera bezbednosti, zaposleni i učenici su napustili školu radi provere zgrade. Kontradiverzione jedinice MUP-a su obavile pregled i ustanovile su da je dojava o bombi bila lažna. Da podsetimo, poslednjih dana je bilo dosta lažnih dojava vezanih što za osnovne škole, što za beogradske mostove.

(S media)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.