Ne davimo Beograd: Smena Siniše Malog odmah

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Nov.2019, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne davimo Beograd: Smena Siniše Malog odmah

Inicijativa Ne davimo Beograd saopštila je da zahteva hitnu smenu Ministra finansija "zbog plagiranja doktorata, ali i brojnih drugih afera i štetnih radnji u koje je upleten".

Inicijativa je pozvala građane na protest nazvan "Crveni karton za Sinišu Malog" u ponedeljak u 18 časova ispred Ministarstva finansija .

Inicijativa smatra da je plagiranje doktorata izuzetno važno, ali da je to samo jedna od afera u koju je Mali umešan.

"Neke od afera Siniše >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Malog uključuju kupovinu 24 apartmana u Bugarskoj, otimanje 10 hektara državne zemlje nadomak Vršca za koje je i pravosnažno osuđen, nameštanje privatizacije proizvođača vagona "Bratstvo" svom ocu, zatim pranje pola miliona evra, kupovina luksuznih automobila preko ofšor firmi i izbegavanje plaćanja poreza, neprijavljivanje imovine Agenciji za borbu protiv korupcije, porodično nasilje, nameštanje tendera za novogodišnju rasvetu, ostavljanje građana Obrenovca na cedilu tokom poplava, ali i organizovanje, sprovođenje i zataškavanje rušenja u Hercegovačkoj ulici", navedeno je u saopštenju.

Ne davimo Beograd ističe da vodeća uloga Malog u sprovođenju projekta Beograd na vodi, kao i u procesima privatizacije još iz vremena kada je bio kadar Demokratske stranke, govore da je ovaj čovek ozbiljno oštetio i grad Beograd i državu Srbiju.

"Zbog svega ovoga on ne sme ostati ministar ni dana više", navedeno je u saopštenju.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.