MUP: Nema prijava o navodnim napadima u beogradskim šumama

Izvor: N1 televizija, 13.Jun.2018, 22:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP: Nema prijava o navodnim napadima u beogradskim šumama

Društvene mreže u Srbiji poslednjih dana "preplavile" su upozorenja o navodnim napadima na žene na Košutnjaku, centru Beograda i Zvezdarskoj šumi. MUP međutim navodi da nije dobio nijednu prijavu navodnih pokušaja napada i takve objave smatra uznemiravanjem javnosti.

U tim upozorenjima opisano je kako devojke, kada noću voze kroz beogradske šume, navodno nailaze na prepreke na putu i kada zaustave auto i izađu iz njega u njih se navodno neprimetno uvuče napasnik sa davilicom >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << za pse. Prema navodnim svedočenjima sa društvenih mreža, to se dogodilo najmanje dva puta.

Međutim, policija objašnjava da nije dobila nijednu prijavu navodnih pokušaja napada i takve objave smatra uznemirenjem javnosti.

"Nijedan od takvih ili sličnih događaja nije prijavljen Policijskoj upravi za grad Beograd. Molimo sve medije da pre objavljivanja ovakvih vesti sa MUP Srbija provere njihovu istinitost, kako se širenjem neproverenih i netačnih informacija ne bi uzemiravala javnost", navodi se u saopštenju policije.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.