Izvor: DANuBeogradu.rs, 21.Feb.2017, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Don Žuan, prvi put u JDP-u!

U Jugoslovenskom dramskom pozorištu prvi put je na repertoaru predstava „Don Žuan“, koju je po čuvenoj Molijerovoj drami režirao Gorčin Stojanović. Premijera, za koju je istaknuto obaveštenje da se karte ne prodaju, najavljena je za nedelju 26. februar. Naredno izvođenje je već u utorak 28. februara u 20 časova na sceni “Ljuba Tadić”, a zatim i … The post Don Žuan, prvi put u JDP-u! appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Fudbal: Super liga Srbije, 23. kolo

Izvor: DANuBeogradu.rs, 22.Feb.2017, 13:32

U subotu i nedelju, 25. i 26. februara, na redu je 23. kolo nacionalnog fudbalskog šampionata. Dve utakmice igraju se na beogradskim terenima, u isto vreme, u subotu u 17 časova – na stadionu u Humskoj i na Banovom brdu. Fudbaleri Partizana dočekuju ekipu Borca, trenutno pretposlednju na tabeli....

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.