Izvor: DANuBeogradu.rs, 01.Mar.2021, 13:03

Dadov: Premijera predstave „Sasvim novi dan“

U četvrtak, 4. marta 2021. od 18.00, biće održana 257. premijera u Omladinskom pozorištu Dadov. Nova predstava zove se „Sasvim novi dan“. Istovremeno, premijera će biti prenošena i preko YouTube kanala Dadova. Komad, koji je režirao Goran Golovko, postavljen je na scenu pozorišta koje će obeležiti 62 godine postojanja. Tim povodom, iz Dadova su poslali … Članak Dadov: Premijera predstave „Sasvim novi dan“ se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Pozorište Dadov obeležava 62. rođendan sa 257. premijerom

Izvor: Danas, 02.Mar.2021, 12:51

U Omladinskom pozorištu Dadov u četvrtak, 4. marta, sa početkom u 18 časova biće održana 257. premijera sa predstavom „Sasvim novi dan”, saopštili su iz te ustanove kulture., prenosi Beoinfo.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.