DANI ŠPANIJE NA NOVOM BEOGRADU

Izvor: Kurir, 26.Jan.2011, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DANI ŠPANIJE NA NOVOM BEOGRADU

BEOGRAD - U Ustanovi kulture "Novobeogradska kulturna mreža" 29. i 30. januara biće održana manifestacija pod nazivom "Dani Španije na Novom Beogradu" u saradnji sa Institutom "Servantes".

U sklopu ove manifestacije deca i odrasli će tokom dnevnih aktivnosti moći da uče jezik, slikaju, plešu i tumače poeziju. Večernji program pruža sintezu autentičnih španskih motiva izraženih u slikama i fotografijama, koncertu flamenka, spoju Lorkine poezije i gitare.

Pored kvalitetnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << programa, posetioci će naići na izbor španskih pića i hladnih zalogaja (tapas) koje Španci najčešće konzumiraju. Ulazak na sve radionice i manifestacije je besplatan.

Novinske agencije

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.